Hey Hey, de maand december is nu goed en wel begonnen. Dat betekent dat Kerstmis en Nieuwjaar eraan komen. Het eindejaar staat in het teken van familie en vrienden, lekker eten en uiteraard ook cadeautjes.
Soms brengt dit alles ook de nodige stress met zich mee.

Gezien de omstandigheden zal het eindejaar opnieuw niet verlopen zoals we hadden gehoopt.
Juist daarom is het nog zo belangrijk om aan de mensen rondom jou te laten weten dat je aan hen denkt en dat je hen apprecieert.

➡️ Wil jij ook scoren met originele en gepersonaliseerde cadeaus?
➡️ Wil je jouw geliefden eens extra in de watten leggen?
➡️ En wil jij zelf ook niet te veel stressen tijdens deze periode om de geschikte cadeaus te vinden?

Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou! Eind november, hebben we voor het eindejaar een nieuwe gift box collectie gelanceerd.

Hier zijn 5 redenen waarom een Moniëlle gift box een top kerstcadeau is, zowel voor jou als voor jouw geliefden!

1) Origineel en handgemaakt in België

Als jij kiest voor een Moniëlle gift box, dan kies jij voor een kwalitatief, duurzaam en origineel  geschenkpakket. De lederwaren zijn bovendien volledig ontworpen en gemaakt in eigen atelier in België.

Verven van een roze theelichthouder met de hand

2) Gemakkelijk

Het is ook gewoon heel gemakkelijk om te kiezen voor een gift box. Je hoeft zelf niet naar 10 verschillende winkels te lopen om cadeautjes bijeen te zoeken. Nadien moet je dan alles nog samenvoegen enz.

3) Samenhangend en mooi cadeau

Een extra voordeel om te kiezen voor een gift box, is dat je een heel mooi en samenhangend cadeau hebt om af te geven. Onze zero tree cadeaudoos is bovendien een prachtige herbruikbare doos om bijvoorbeeld wenskaarten in op te bergen.


4) Gepersonaliseerde gift box

Je hebt ook de mogelijkheid om bepaalde lederwaren te laten personaliseren met naam of initialen. Zo zorg je voor een extra waardevolle cadeaubeleving voor jouw geliefden.


5) Is een cadeau inpakken niet jouw ding?

Last but not least! Pak je niet zo graag cadeautjes in? Of vind jij het altijd een heel gedoe? En kost het jou te veel tijd?

Dan hebben wij opnieuw goed nieuws voor jou! Als extra service voor Kerst 2021 worden alle cadeauboxen heel feestelijk verpakt, Furoshiki style.  Bovendien kan je een bijpassende postkaart kiezen om het volledig af te werken. Dus je hebt er geen werk meer aan – tenzij nog een lieve boodschap noteren op de wenskaart. (En indien je dat wenst, kunnen we dat ook voor jou doen!)

Het enige wat jij hoeft te doen is de gift boxen bestellen, en wij zorgen voor al de rest.
Dus dit jaar geen cadeautjesstress!

Je kan bestellen door een online shopafspraak in te boeken om alle details te bespreken. Wij helpen jou heel graag verder.

Groetjes Steffie en Monique

Pin It on Pinterest