Handgemaakt merk

De schoonheid van bloemen

Alle bloemen hebben hun eigen schoonheid. Er zijn bloemen in honderden kleuren, patronen, vormen en stijlen. Als je je de moeite doet om echt naar bloemen te kijken, dan zie je steeds weer nieuwe details.

Mensen zijn net als bloemen, individuen met hun persoonlijk gevoel, verhaal en stijl. Elk individu inspireert op zijn eigen manier.

Jezelf zijn

Stel je een wereld voor waar je je geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen over jou denken. Een wereld waar je helemaal vrij kan spreken over jouw gevoelens en ideeën, waar je de job uitoefent die jij wilt doen, waar je de stijl van kledij en accessoires kiest die jij wil dragen…

Wij zijn er rotsvast van overtuigd, dat als je helemaal jezelf kan zijn, dat dit een positief effect heeft op jouw eigen leven en je omgeving.

Jezelf zijn betekent: meer zelfvertrouwen, je goed in jouw vel voelen, vrijheid en gelijkgestemden vinden. Het is pure magie.

Be authentic and create your own harmony

Wij maken kleine collecties en unieke stukken, geïnspireerd op de onuitputtelijke schoonheid van bloemen en de persoonlijke stijl van mensen. Onze missie is het creëren van jouw droomaccessoires, zodat je jezelf kan zijn en jouw persoonlijkheid kan uit drukken. 

Moniëlle houdt van de moderne eclectische stijl. Onze ontwerpen bestaan vaak uit een mix van verschillende materialen, zoals leder, sterling zilver, goud, pailletten, hout, vintage kralen, half-edelstenen, glaskralen, kokoskralen, decoratief handwerk, geweven en met de hand geprinte onderdelen…

Met een accessoire van Moniëlle, kies je een handgemaakt en uniek item om je eigen stijl te creëren.

Ben je op zoek naar een ‘one of a kind’ accessoire, speciaal voor jou gemaakt? Ga naar de custom order pagina en stuur ons een bericht.

Laten we samen jouw droomaccessoires creëren!

Pin It on Pinterest