Hey hey! Hier zijn we weer :-). Het is hier op de blog (en ook op de socials) een lange tijd stil geweest. 1 van de hoofdredenen hiervoor is dat we een nieuwe richting uitgaan (spoiler alert😉: en enkel nog leder op maat maken!). Geen paniek dus, we blijven lederen accessoires ontwerpen en maken met de hand. Toch zijn er een aantal belangrijke veranderingen in ons manier van werken. We zetten alles eens op een rijtje voor jou.

Leder op maat: de webshop is weg

Je leest het goed: de webshop is offline. We hebben hier een heel lange tijd over getwijfeld. Langs de ene kant was het een mooie online showroom om een stukje van ons aanbod te tonen.

Echter, er werd niet veel verkocht via de webshop. Bijna elke bestelling was er 1tje op maat, en verliep bijgevolg niet via de webshop. En heel eerlijk: dat kunnen we alleen maar toejuichen. We vinden het superfijn om op maat te ontwerpen en te creëren. Het ‘op maat’ werken sluit ook volledig aan bij hoe wij kijken naar slow fashion, enkel maken waar er nood aan is, werken met duurzame materialen en volledig creëren op maat van de persoonlijkheid  van de klant.

De focus ligt voornamelijk op ‘interieur en lifestyle’ accessoires.

We vonden het heel moeilijk bij de opstart van Moniëlle om keuzes te maken in ons aanbod. Dus we zijn begonnen met heel veel verschillende product categorieën, met als overkoepelend materiaal, duurzaam leer. Bijgevolg hadden we lederen oorbellen, armbanden, bijpassende kralenarmbanden, kussens, pochettes, sleutelhangers, vazen, theelichtjes enz. noem maar op…

Allemaal superfijn om te maken en om mee bezig te zijn, maar op deze manier maken we het heel ingewikkeld op verschillende vlakken. Dit gaat van ontwerp- en productontwikkeling tot foto’s en marketing, het vinden van de juiste partners, inkoop…

En misschien wordt het voor jou, onze klant, ook allemaal wat ingewikkeld.

Na lang wikken en wegen hebben wij ervoor gekozen om de focus te leggen op ‘interieur & lifestyle’ producten.

Duurzame relatiegeschenken B2B

duurzame geschenkdoos op maat, leder stalen in verschillende kleuren

We willen met onze duurzame, handgemaakte en gepersonaliseerde lederen accessoires de lijn ook doortrekken naar duurzame relatiegeschenken op maat. We zijn ervan overtuigd dat de standaard promotie materialen wel nog hun plaats hebben in de zakenwereld, maar niet meer in het opbouwen van langdurige relaties met klanten en medewerkers. Een polo met jouw logo op als relatiegeschenk bijvoorbeeld is een no-go for us. Het gaat over het andere bedrijf, en vooral de persoon achter het bedrijf. En hier kunnen wij aan bijdragen met op maat gemaakte geschenken in leder.

Binnenkort volgt hier meer nieuws over. Heb je nu al een B2B vraag? Stel jouw vraag dan hier.

Voila! Dat was de eerste online update na een lange blog stilte.

 

Heb je een bepaalde vragen waar je mee zit, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via de contactpagina.

Tot snel,
Groetjes Monique en Steffie

Steffie en Monique in overleg over leder op maat

Foto’s op deze pagina door Charlotte Ryckeboer 

Pin It on Pinterest