Bij Moniëlle geen Black Friday, maar Sparkle Friday! 

Hey hey! Vandaag is het 26 november en Black Friday. Bij Moniëlle is het daarentegen Sparkle Friday!
Waarom doen we niet mee?
➡️ Onze kernwaarde is: Buy less, choose well, choose local, choose handmade, choose unique, choose you! 

➡️ Onze missie: Samen jouw handgemaakte, unieke, originele droomaccessoires en droomcadeaus creëren! ✨✨✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Shop je tussen vandaag en maandag een handgemaakte accessoire in de webshop of bestel je een accessoire op maat,
dan ontvang je een extra handgemaakt geschenk. Met heel veel liefde ❤️ gemaakt speciaal voor jou! Ga hier naar de Moniëlle webshop.

Onze favoriete winkels en Belgische merken om lokaal te kopen

In deze blog post willen we ook graag een aantal andere lokale winkels, makers en ondernemers in de verf zetten.

Waarom❓We winkelen zelf al altijd heel graag bij Belgische winkels en vinden het super belangrijk om lokaal te kopen In deze tijden is het meer dan ooit duidelijk dat lokaal winkelen een must is. Graag delen we dan ook een aantal van onze persoonlijke favorieten met jou. ?

1) Verzorgingsproducten van Natural Self

Al een aantal jaren gebruik ik de natuurlijke verzorgingsproducten van Natural Self. Ik zeg dat niet snel, maar ik ben echt helemaal fan van de producten, het verhaal van Isabelle,  de uitmuntende klantenservice, echt top! Voor het eindejaar hebben ze een aantal toffe cadeausets. Tof om te geven of om voor jezelf te kopen.

 Sparkle Kit van Natural Self

2) Handgemaakte juwelen van Fleur Zefa

Fleur maakt echt heel mooie juwelen in haar eigen atelier. De basis van haar juwelen is steeds het kwalitatieve sterling zilver, eventueel met 18K verguld. Haar ontwerpen hebben iets heel unieks en spreken mij enorm aan. Zelf heb ik deze prachtige Eléonore ring met gegraveerde bloem en ook de bijpassende ketting. 

Fleur Zefa ‘Eléonore’ ring

3) Paperitis

Annelien van Paperitis ontwerpt prachtige kaarten om mooie momenten te versterken. Alle producten worden gedrukt op FSC papier. In onze cadeauboxen kan je ook kaarten terugvinden van Paperitis.  😉 


Prachtige kaarten van Paperitis

4) Keramiek van Spots & Speckles

Maryline en Jolien, ook een moeder – dochter duo, zijn de makers achter het prachtige merk ‘Spots & Speckles’. Wij hebben ook al een aantal bordjes en kopjes. Zo maak je van de dagelijkse koffiemomentjes echte geluksmomentjes.


Koffietasje van Spots & Speckles

5) Mais Oui in Brugge

Bij Charlotte en Emmanuelle kan je terecht voor mooie kledij en accessoires. Zij kiezen voor duurzame en Belgische merken. Zelf heb ik al een aantal prachtige stuks in mijn kast hangen! Je kan shoppen in hun winkel te Brugge of via hun webshop. 

Mais Oui Brugge

6) Madame She She

Marjorie van Madame She She biedt toffe collecties aan met kleding en accessoires voor de moderne vrouw. Marjorie is jouw shopvriendin ?. Ze zoekt toffe items voor jou uit en helpt jou graag met de nodige styling tips. Bestel via haar webshop of boek een homeparty.

Madame She She

7) mAKe Shop by Anke

Anke wil met haar concept ‘mAKe’ tonen dat duurzaamheid ook sexy en fun kan zijn. In haar webshop en pop-up shop te Hasselt biedt zij duurzame kleding en accessoires aan. Daarnaast kan je ook verantwoorde en natuurlijke beauty producten shoppen. Ik ben in blijde verwachting van mijn eerste bestelling! 🙂

mAke shop by Anke

Zo, dit was een kleine greep uit onze favoriete winkels om lokaal te kopen. Deze zijn echt stuk voor stuk toppers!  Neem dus zeker eens een kijkje! Heb je zelf een tof lokaal shopadresje, geef het zeker door onder deze blog. 

Groetjes Steffie en Monique

Pin It on Pinterest