Onze waarden

Klantgericht

We staan garant voor een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak, zodat onze klanten echt kunnen genieten van hun accessoires. Ga naar onze contact pagina of custom order pagina als je een vraag hebt over een product in de webshop, of als je een op maat gemaakt product wenst. We beantwoorden jouw vraag met veel plezier.

Luxe & kwaliteit

Wij werken met kwalitatieve materialen die voldoen aan de REACH wetgeving. REACH staat voor registratie, evaluatie, autorisatie en beperking van chemische stoffen. REACH is een verordening van de Europese Unie die werd vastgesteld om de gezondheid van mens en milieu beter te beschermen.

Het merendeel van ons leder draagt het certificaat van ICEC UNI EN 16484 LEATHER FROM ITALY FULL CYCLE.  Het leder is volledig van Italiaanse origine is en het is 100% ‘made in Italy’.

➡️ 100% gecertificeerd ‘Made in Italy’ 

➡️ Traceerbaarheid van de huiden 

➡️ Volledige controle van het productieproces van begin tot einde.

De looierijen waar we mee samenwerken hebben ook de volgende 2 certificaten: EPD14025 en ISO/TS 14076. In het kort wil dit zeggen dat er enorme inspanningen geleverd worden op vlak van duurzaamheid, het milieu, CO2-voetafdruk etc.

De afwerking van elk product gebeurt door ons met oog voor detail. We creëren luxueuze producten die je voor lange tijd kan gebruiken.

Slow fashion

Voor ons betekent dit:

  • We maken gelimiteerde oplages of ‘made  to order’ om overproductie te voorkomen.
  • We zijn niet gebonden aan mode seizoenen. We zijn ons wel bewust van de trends en kleuren. We zullen gedurende het jaar nieuwe stukken en kleine oplages produceren.
  • Wij ontwerpen en maken alle accessoires in ons atelier in België.
  • Bijna al onze grondstoffen worden aangekocht in Europa bij bedrijven die met duurzaamheid bezig zijn.
  • We zoeken actief naar andere materialen of originele ideeën om lederresten te verwerken.
  • Wij steunen het principe: koop minder en kwalitatiever.
    Accessories that you can love and cherish.

 

Vakmanschap

We maken onze producten met heel veel passie. We houden ervan om mooie en goed afgewerkte producten te vervaardigen.

Onze inspiratiebron is de onuitputtelijke schoonheid van bloemen. Het gaat over de talrijke kleuren, patronen, vormen en complexe details. We willen de glorie en luxe van bloemen overbrengen in onze handgemaakte stukken.

Pin It on Pinterest